Loading...
GRATIS FRAGT ved ordre over 710 kr
Forside| FORTROLIGHEDSPOLITIK

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Joyaskodanmark Shoe Warehouse, Inc. ("Joyaskodanmark") indsamler kundeoplysninger for at lette og forbedre din shoppingoplevelse. Denne privatlivspolitik ("Politik") har til formål at hjælpe dig med at forstå, hvilke oplysninger vi indsamler om dig, når du besøger en af vores butikker eller vores websteder, hvordan vi bruger og deler disse oplysninger, og de sikkerhedsforanstaltninger, vi har på plads for disse oplysninger. . Denne politik gælder for de oplysninger, der indsamles i enhver af vores butikker, på telefonen og via vores websteder, der linker til denne politik. Referencer til Joyaskodanmark.com henviser generelt til alle Joyaskodanmarks onlinetjenester, inklusive mobilapplikationer. I denne politik betyder "vi" og "vores" Joyaskodanmark, og "dig" betyder enhver person, der besøger vores hjemmeside, bruger vores mobilapplikation eller besøger vores amerikanske butikker.

OPLYSNINGER VI INDSAMLER, OG HVORDAN VI BRUGER DEN

"Personlige oplysninger" betyder oplysninger, der identificerer, relaterer til eller beskriver, direkte eller indirekte, en bestemt person, såsom: navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnummer.

Vi indsamler følgende kategorier af personlige oplysninger gennem Joyaskodanmark.com, vores butikker, kundeservice og andet, og bruger dem til typiske virksomhedsledelse, operationelle og kommercielle formål (herunder for at forsvare og beskytte os og andre mod skade eller juridiske krav, og som krævet af gældende lovgivning) og som beskrevet mere specifikt nedenfor:

 1. Personlige identifikatorer. Vi modtager personlige identifikatorer (såsom dit navn, telefonnummer, e-mailadresse, faktureringsadresse, forsendelsesadresse, adgangskode, enheds-id'er og IP-adresse), andres personlige identifikatorer (såsom en ordremodtagers navn og adresse) og bruger dem til at besvare anmodninger, opfylde og levere ordrer på varer og tjenester, behandle returneringer eller ombytninger, kontakte dig eller andre om en ordre eller levering, facilitere undersøgelser, kampagner, lodtrækninger og konkurrencer, administrere konti og præferencer, facilitere belønningsprogrammer og konti og til kommunikere med dig til marketing- og informationsformål. Vi opretter også et kundenummer, når du foretager et køb, og et Joyaskodanmark VIP Rewards-nummer, når du tilmelder dig som medlem, så vi kan identificere dig. Vi kan også modtage dit kørekortnummer, når du returnerer produkter, som vi bruger til at forhindre svindel og til at opfylde juridiske forpligtelser.
 2. Besked og produktanmeldelsesindhold. Vi indsamler de beskeder, du sender via kontakt-, tilmeldings-, undersøgelses-, købs- og produktanmeldelsesformularer på Joyaskodanmark.com, såsom kundeserviceanmodninger, beskeder til leveringsmodtagere og leveringsinstruktioner. Vi bruger disse oplysninger til at reagere på og opfylde dine anmodninger, bedre forstå dine behov og præferencer, forbedre og tilpasse vores produkttilbud til dig og forbedre Joyaskodanmark.com og vores service- og merchandise-tilbud.
 3. Audio og visuel information. Vi modtager alle digitale billeder, du indsender gennem Joyaskodanmark.com og sender disse oplysninger til offentlige områder på Joyaskodanmark.com efter din anvisning. For at hjælpe med at beskytte dig og andre overvåger og optager vi video og tager billeder af butikkernes offentlige områder til sikkerhed, svindel, tabsforebyggelse, hændelsesrapportering og andre operationelle formål. Vi kan optage telefonopkald til kundeservice af kvalitetsformål og for at opfylde vores juridiske forpligtelser.
 4. Økonomisk information. Vi modtager økonomiske oplysninger (såsom betalingskort- og bankkontooplysninger) for at behandle betalinger for varer og tjenester, du køber på Joyaskodanmark.com.
 5. Kommercielle transaktionsoplysninger. Vi indsamler og genererer kommercielle transaktionsoplysninger (såsom fortegnelser over købte varer og tjenester), når du foretager køb på Joyaskodanmark.com og i butikker, og når du foretager køb ved at bruge det Joyaskodanmark-mærkede betalingskort. Vi bruger disse oplysninger til at levere og opfylde dine ordrer, behandle dine returneringer eller ombytninger, forbedre vores service- og merchandisetilbud, skræddersy vores marketingindsats og administrere konti og til interne operationer og rapporteringsformål.
 6. Personlige egenskaber. Vi modtager personlige karakteristika (såsom din fødselsdato og andres fødselsdato, oplysninger om fodtøjsstørrelser og lokalitet), når du giver os oplysningerne. Vi bruger fødselsdatooplysningerne til at tilpasse tilbud og gaver. Vi bruger oplysninger om fodtøjsstørrelser til at give dig de produkter, du bestiller, og gemme dine præferencer. Vi indsamler placering, når du indsender anmeldelser, så vi kan tilpasse anmeldelserne til andre.
 7. Geo-placeringsoplysninger. Vi indsamler identifikatorer for mobilenheder og oplysninger om geografisk placering af besøgendes enheder i og omkring vores butikker for at overvåge den besøgende trafik for at hjælpe os med at forstå, hvordan shoppere bevæger sig rundt i vores butikker, identificere, hvad shoppere synes interesserede i og forbedre shoppingoplevelsen.
 8. Konklusioner fra ovenstående oplysninger. Joyaskodanmark bruger oplysningerne ovenfor til at drage slutninger om dine præferencer (såsom dine foretrukne mærker og stilarter) for at hjælpe os med at give dig personligt tilpasset indhold og tilbud og hjælpe os med at udvikle og levere bedre varer og tjenester.

Derudover kan vi og vores tredjepartspartnere, såsom annoncenetværk, sociale mediewidgets og analyseudbydere, automatisk indsamle andre kategorier af personlige oplysninger ved hjælp af cookies og lignende teknologi, når du bruger Joyaskodanmark.com, vores e-mails og i- butiks wi-fi-tjenester tilgængelige i nærheden af eller i vores butikker. Vi bruger disse oplysninger til at levere og forbedre vores hjemmeside og ordrebehandling til anti-svindel formål, for at skræddersy din oplevelse på Joyaskodanmark.com og vores markedsføringsindsats, til at levere vores wi-fi-tjenester i butikken og til at skabe samlede interne rapporter om webstedsbrug og aktivitet, såsom visninger af visse varer. Disse yderligere kategorier kan bestå af:

 1. Online identifikatorer. Joyaskodanmark indsamler muligvis din IP-adresse og andre enheds- og online-id'er, når du bruger Joyaskodanmark.com.
 2. Geo-placeringsoplysninger. Mange mobile enheder tillader applikationer at få adgang til geo-lokaliseringsoplysninger i realtid. Vi kan også indsamle og bruge sådanne oplysninger med dit samtykke. Derudover kan nogle af de oplysninger, vi indsamler, såsom IP-adresser, blive brugt til at estimere en omtrentlig placering af den enhed, du bruger til at få adgang til Joyaskodanmark.com. Vi bruger placeringsoplysninger til at forbedre og personliggøre funktionerne og funktionaliteten på Joyaskodanmark.com og merchandise- og servicetilbud.
 3. Oplysninger om webstedsaktivitet. Joyaskodanmark må overvåge og indsamle Joyaskodanmark websiteaktivitetsoplysninger og enhedsoplysninger, såsom webstedsklik, indhold og sidevisninger, det websted, hver besøgende besøgte før vores websted, domænetype, browserversion og internetudbyder.
 4. Konklusioner fra ovenstående oplysninger. Joyaskodanmark bruger oplysningerne ovenfor til at drage slutninger om dine shoppingpræferencer (såsom dine foretrukne mærker og stilarter) for at hjælpe os med at give dig personligt tilpasset indhold og tilbud og hjælpe os med at udvikle og levere bedre varer og tjenester.

Afidentificerede eller aggregerede oplysninger. Vi afidentificerer og/eller samler data, vi modtager, og kan bruge og videregive dem til ethvert forretningsformål.